Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 19 October 2018

[BEKAM MURAH DI KUANTAN RM 3.60 JE SECAWAN]

[BEKAM MURAH DI KUANTAN  RM 3.60 JE SECAWAN] | Assalamualaikum dan salam sejahtera, kepada korang yang tengah cari di mana perkhidmatan bekam yang sangat murah di Kuantan ni. Korang boleh contact saya sekarang. 0199978427 (Asyraf).

Bekam Murah Di Kuantan RM 3.60/Cup


Gambar Bekam Murah Di Kuantan

Service Bekam Murah di Kuantan ni tak ada lagi tempat lain. Saya buat murah ni bukan nak bersaing dengan mana-mana orang tapi saya nak bagi peluang kepada orang-orang yang tidak berkemampuan. 

Bekam Murah di Kuantan ni dulunya saya buat standard harga dalam RM 60.00 tetapi sekarang saya buat kat rumah je. So modal pun tak banyak digunakan running yang mana ada je. Walaupun tak untung mana tapi saya harap semua orang bolehlah berbekam dengan harga murah macam ni.

Korang yang cari bekam murah di Kuantan ni bolehlah datang rumah saya di Pandan 2, Kuantan. 

Kalau korang nak saya datang rumah korang pun boleh, tapi yang dekat-dekat je la, caj tambahan hanya RM 10 je, tak kisah berapa cup pun.

So saya rasa ini bekam paling murah di Kuantan setakat ni. Saya bukan buat bekam murah di Kuantan ni untuk kacau market bekam. Tapi saya rasa itulah nilai ikhlas saya dalam bidang ni.

Saya pasti orang lain yang caj ratusan ringgit beliau ada kedai dan tempat yang selesa. Saya pula buat bekam murah di Kuantan ni, saya buat mengikut SOP yang ditetapkan, tuan2 boleh tengok sendiri nanti, tapi tak de lah cantik macam kat kedai. bilik kecik tempat saya buat kerja dan bekam orang tu je. Cukuplah cari makan sikit-sikit. 

SIAPA NAK BEKAM MURAH DI KUANTAN 2018, BULEH HUBUNGI SAYA SEGERA.

0199978427 (Asyraf)
0199978427 (Asyraf)
0199978427 (Asyraf)

No comments:

Post a Comment