Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 21 June 2018

[VIDEO] Bekam Ke Rumah di Indera Mahkota 12 Kuantan Pahang

Bekam Ke Rumah di Indera Mahkota 12 Kuantan Pahang | Cerita malam tadi, saya bekam seorang abang yang saya rahsiakan namanya, saya pergi ke rumahnya di IM 12. 

Umurnya masih muda, 52 tahun, tapi masih maintain badannya. Kisahnya dia mengadu senak di dada dan terasa kebas di di tangan kiri.

Sebelum memulakan sesi bekam, saya akan mulakan dengan check tekanan darah. Tekanan darah dia 141/87 dan pulse 83. Sedikit tinggi dan tiada masalah untuk dibekam.

Saya bekam di bahagian belakang badan. Titik Kahil, 2 bahu, jantung, hati dan buah pinggang serta pinggang. Jumlahnya 13 titik semuanya.

Saya mengambil masa lebih kurang dalam 1 jam untuk menyudahkan sesi bekam tersebut. Selepas bekam dia terasa ringan dan rasa macam mahu terbang katanya. ha ha haa...Seperti yang saya pernah dengar daripada customer-customer lain, sama juga komennya...he he heee...

BEKAM KE RUMAH DI KUANTAN 2018


Saya berikan sebagai promosi Produk B'Young (Gold) Sacet Malam untuk kesegaran badan, pemulihan sel dan membaiki dan menambah oksigen di dalam darah.Semoga Abang terus sihat dan boleh travel ke Singapura dengan segar dan sentiasa sihat walafiat.


================================================================================================================================================


Kepada tuan-tuan di Kuantan yang memerlukan Khidmat Bekam Rumah Ke Rumah di Kuantan pada tahun 2018 ini. Bolehlah menghubungi saya dengan kadar segera.

Khidmat Bekam Rumah Ke Rumah di Kuantan 2018 ini mula melangkah maju dengan mempromosikan bahawa perawatan secara menyeluruh bukan sahaja terletak pada pengamalan bekam semata-mata, namun cara makan dan jenis makanan juga merupakan faktor penyembuhan penyakit.

Oleh yang demikian, Khidmat Bekam Ke Rumah di Kuantan 2018 ini telah mula mencadangkan kepada customer kami bahawa pemakanan sihat di samping pengamalan bekam adalah 2 perkara yang tidak boleh dipandang remeh.

Saya seronok dapat belajar bekam dan memberikan Khidmat Bekam Ke Rumah di Kuantan 2018 ini kerana saya nak melihat semua orang sihat.

Untuk dapatkan Khidmat Bekam Ke Rumah Anda di Kuantan 2018, hubungi saya sekarang.

019 - 997 8427

Asyraf Adnan
Jurubekam Iman Al Hijamah Ent.
Zhulian Distributor
ID : 4985676VIDEO BEKAM KE RUMAH ANDA DI KUANTAN 2018


#KhidmatBekamKeRumahAndadiKuantan2018
#ByoungGoldSacetMalam

No comments:

Post a Comment