Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 7 July 2017

[IKLAN TV PALING LAWAK DI DUNIA]

[IKLAN TV PALING LAWAK DI DUNIA] | Ini dia iklan TV paling lawak kat dunia. Kalau kat Malaysia ni jarang-jarang ada iklan lawak macam gini. 

Ini dia IKLAN TV PALING LAWAK DI DUNIA ni. 

IKLAN LEMON LEMON LEMON (LMN)

Aku pun tak tau dari mana iklan ni, tapi tengok ke pelakon iklan dia, nampak gayanya daripada Afrika. Jimat iklan ni, pakai cawat je. Tapi lawak gila la.


by : Iman Bekam

2 comments:

  1. Replies
    1. He he heee...tak dek modal nak update blog..share je yang ni..hehe

      Delete