Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 14 April 2017

HARI SUNNAH BERBEKAM DI TAMAN TAS KUANTAN | BEKAM HARI SUNNAH

HARI SUNNAH BERBEKAM DI TAMAN TAS KUANTAN | BEKAM HARI SUNNAH | Hari ini 17 Rejab, kalau yang biasa berbekam tarikh sunnah atau hari sunnah tu tentu sekali tak kan lepas tarikh ni kan? 

IMAN BEKAM TAMAN TAS KUANTAN

IMAN BEKAM TERMURAH DI TAMAN TAS KUANTAN

IMAN BEKAM TERMURAH DI TAMAN TAS KUANTAN

Kami di IMAN BEKAM TAMAN TAS KUANTAN pun kadangkala terlupa nak ingatkan pada tuan-tuan semua bahawa tarikh ni adalah tarikh-tarikh sunnah.

Orang tanya saya, apakah kebaikan berbekam pada tarikh-tarikh sunnah 17, 19 dan 21 hijrah ni? Saya nak jawab apa? Kalau ikutkan hikmahnya memang lah nabi cakap berbekam ni buleh menyembuhkan pelbagai penyakit akan tetapi kena ikut caranya dan Nabi juga cakap bahawa bekam tarikh-tarikh yang dia sebut tu juga ada kelebihannya, kelebihannya apa berbaliklah kepada apa yang Nabi cakap sebelum ini.

Tapi saya pernah lah juga terbaca bahawa, pada tanggal 17, 19 dan 21 ni darah kita tengah cool down, makna kata, darah kita tidak bergejolak sangat. Jadi sesuailah kita berbekam pada waktu ini.

Cukuplah sekadar tu kan, panjang-panjang nanti tak datang kedai pulak tuan-tuan. He he hee..

Kalau tuan-tuan dan puan-puan masih samar-samar di mana IMAN BEKAM TAMAN TAS BERADA tuan-tuan dan puan-puan boleh google PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS KUANTAN.

IMAN BEKAM TAMAN TAS KUANTAN adalah produk kami, kami juga ada khidmat urutan melayu tradisional, Refleksologi dan Rawatan Islam. 

Banyak lagi kami nak buat ni tapi tak menang tangan. Tuan-tuan kena BOOKING DULU yer sebelum datang, takut walk in ni naya ke tuan, jadi menunggu lama.

IMAN BEKAM TAMAN TAS KUANTAN DAN BOOKING DULU YER. selit dalam poket baju nombor telefon saya nanti. Senanng nak booking dulu.

JOM cari IMAN BEKAM TAMAN TAS KUANTAN. Kami tunggu anda IMAN BEKAM TAMAN TAS KUANTAN, Jom BOOKING DULU.

Kami buka : 9.00 pagi - 5.00 petang
BOOKING DULU : 019-997 8427 

Waktu malam, Sabtu dan Ahad (Temujanji sahaja yer...)

#ImanBekamTamanTasKuantan
#ImanBekam
#PRIATamanTasKuantan

No comments:

Post a Comment