Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 20 February 2017

KURSUS ASAS BEKAM 2017 DI KUANTAN 4 MAC 2017 UNTUK LELAKI DAN 11 MAC 2017 UNTUK PEREMPUAN (SABTU)

KURSUS ASAS BEKAM 2017 DI KUANTAN 4 MAC 2017 UNTUK LELAKI DAN 11 MAC 2017 UNTUK PEREMPUAN (SABTU) | Ramai sudah yang sedang mencari-cari Kursus bekam yang murah dan berbaloi di Kuantan. Banyak kursus bekam ini di Kuantan, bergantung kepada kita sahaja untuk memilihnya. Bijak memilih menang memakai.

KURSUS ASAS BEKAM SIRI 1/2017 UNTUK LELAKI DAN SIRI 2/2017 UNTUK PEREMPUAN DI PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS KUANTAN 4 MAC 2017 UNTUK LELAKI DAN 11 MAC 2017 UNTUK PEREMPUAN
Pandangan hadapan saya dan Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan
Ps: Abaikan perut

Sedang kita yang mencari sudah tentu kos yuran menjadi persoalan yang utama bukan? Di sini saya akan menawarkan Kursus Asas Bekam Siri 1/2017 untuk lelaki dan Kursus Asas Bekam Siri 2/2017 untuk wanita. Kursus Asas Bekam ini akan dijalankan Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan.

Kursus Asas Bekam 2017 di Kuantan ini bukanlah pertama kali di anjurkan oleh Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan. Ini merupakan Siri yang ke 8 bermula daripada Januari 2016 tahun lalu.

Manakala pada tahun ini Kursus Asas Bekam Bagi Siri 1/2017 dan Siri 2/2017 akan dimulakan pada 4 Mac 2017 untuk lelaki sahaja dan 11 Mac 2017 khusus untuk wanita sahaja.

APA YANG KAMI AKAN BELAJAR NANTI?

Tentu sahaja kita tertanya bagaimana teknik pembelajarannya nanti, dari pukul berapa ke pukul berapa? Kebiasaan kita akan bermula dari pukul 9.00 pagi dan tamat sehingga pukul 5 petang. Teori di waktu sesi pagi dan praktikalnya pada waktu petang lebih kurang selepas solat Zohor. Para peserta akan didedahkan mekanisma kerja bekam dan persediaan jurubekam sebelum, semasa dan selepas berbekam.

APA ISTIMEWANYA KURSUS ASAS BEKAM DI PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS DENGAN PUSAT RAWATAN YANG LAIN. 

Ini adalah satu keistimewaan yang kami bawakan kepada setiap peserta di mana setiap siri yang kami anjurkan adalah hanya terdiri daripada maksimum 4 orang peserta sahaja. Ini memandang kepada aspek masa dan juga fokus kepada para peserta agar lebih memahami cara dan teknik pembekaman yang betul.

ADAKAH SIJIL KURSUS AKAN DIBERIKAN DAN ADALAH SIJIL TERSEBUT DIIKTIRAF OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN?

Untuk makluman semua, setiap kursus anjuran kami, sijil penyertaan akan dikeluarkan dengan nombor siri tertentu, dan jika sijil hilang, sijil tersebut boleh dituntut kembali dengan bayaran RM 5. Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan hanya mengeluarkan sijil penyertaan sahaja dan tidak melibatkan pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan atau mana-mana kementerian.

SAYA BERMINATLAH, BAGAIMANA SAYA NAK DAFTAR KURSUS ASAS BEKAM SIRI 1/2017 DAN SIRI 2/2017 NI?

untuk berdaftar Kursus Asas Bekam Siri 1/2017 dan Siri 2/2017 di Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan ini. Tuan/puan hanya perlu menghantar mesej ataupun wasap ke nombor telefon saya 019-9978427 (Asyraf). Nyatakan nama penuh dan nombor IC dan Kursus Asas yang mana menjadi pilihan anda.

BERAPAKAH KADAR BAYARAN YURAN KURSUS ASAS BEKAM DI PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS KUANTAN PADA 4 MAC 2017 DAN 11 MAC 2017 NANTI?

Kadar yurannya adalah seperti yang tertera disebalah kanan blog ini. Ianya bermula dengan Pakej serendah RM 300 dan sehingga RM 600. Harga ini termaktub kepada keperluan dan bajet tuan-tuan. 

SAYA SANGAT BERMINAT!!!! BILA TARIKH AKHIR PENDAFTARAN DAN BAGAIMANA KAEDAH BAYARAN YURANNYA?

Tarikh akhir untuk pendaftaran dan bayaran deposit sebanyak 50% daripada kadar yuran keseluruhan adalah pada 26 Februari 2017 (Ahad) 11.59 malam. dan bakinya adalah dibayar pada hari program.

BAGAIMANA KALAU SAYA TIDAK DAPAT HADIR LAST-LAST MINUTE?

Deposit tuan/puan tidak akan dikembali jika tuan/puan tidak dapat hadir setelah membayar deposit tersebut,walaupun demikian, tuan/puan boleh mencari pengganti untuk menggantikan tempat tuan/puan yang tidak dapat hadir. Deposit ini adalah cagaran komitmen dan kesungguhan tuan/puan untuk hadir.

AYUH!!! 

Kita belajar berbekam di KURSUS ASAS BEKAM DI PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS KUANTAN.

DAFTAR SEKARANG!!!
DAFTAR SEKARANG!!!
DAFTAR SEKARANG!!!

019-997 8427 (Asyraf)
(Call/Wasap/Telegram/Instagram/Mesej)

No comments:

Post a Comment