Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 12 January 2017

BEKAM & URUT DI KUANTAN | Rawatan Bekam Urut Di Taman Tas Kuantan

BEKAM & URUT DI KUANTAN | Rawatan Bekam Urut Di Taman Tas Kuantan | Sakit-sakit badan merupakan lumrah dalam kehidupan kita yang sentiasa aktif. Kadangkala ianya merimaskan kita kerana mengganggu rutin harian kita untuk sentiasa kekal aktif. 

Saya mempunyai pengalaman di mana pelanngan saya seorang askar yang mengalami lenguh-lenguh leher dan apabila makan ianya memuntahkan kembali makanannya. Penyakit ini biasa berlaku pada orang yang mempunyai masalah angin dalam badan. BEKAM adalah jalan yang terbaik untuk merawat penyakit ini.

Jika anda mencari rawatan bekam dan urut di sekitar Kuantan? Datanglah ke Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan. Anda usah takut terkena ratusan ringgit dengan beberapa cup sahaja kerana kami menawarkan harga yang sangat menarik untuk pakej bekam. HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN TEMUJANJI.

bekam murah di Taman Tas Kuantan

Selain daripada khidmat bekam, kami juga menawarkan khidmat urutan badan dan Rawatan Islam. 

Jika anda mencari khidmat bekam dan urut ke rumah di Kuantan. Usah cari yang lain tukang urut dan bekam di Kuantan anda adalah kami. HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK PERKHDIMATAN BEKAM DAN URUT anda di TAMAN TAS KUANTAN.

Anda tidak usah gundah gulana lagi sebab saya adalah jurubekam dan juruurut di sekitar Taman Tas Kuantan dan di sekitar Kuantan untuk anda. Perkhidmatan kami merangkumi Bekam dan Urut berpusat di Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan dan juga khidmat bekam dan urut ke rumah anda di sekitar Taman Tas Kuantan dan Sekitar Kuantan.

Dengan kadar yang minimum anda akan mendapat keselesaan dan kesegaran sesudah rawatan dibuat.

Bekam dan Urut di Taman Tas Kuantan. Jom sama-sama kita berbekam. Jom like Facebook Page kami Pusat Rawatan Iman Al Hijamah.

HUBUNGI KAMI SEKARANG...

019-997 8427 (Asyraf)

4 comments:

 1. Boleh saye tahu . Satu cup brape ringgit ?

  ReplyDelete
 2. mohon maaf tuan, tak perasaan tuan punya mesej. Kita ada pakej 15 cup RM 60 sahaja tuan. tuan boleh hubungi saya di talian 0199978427 untuk maklumat lanjut dan segera.

  ReplyDelete
 3. Saya ada masalah gastrik angin di bahagian dada..kalau nak makan je rasa nak muntah dan kalau dtg angin dia otot2 jadi krem..boleh buat bekam angin dan urut? whatsap saya bagitahu info ke : 0145275199

  ReplyDelete
 4. Sorry banyak2 tuan...sudah sebulan lebih tak respon tuan punya mesej. nnt sy wasap tuan

  ReplyDelete