Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 4 August 2016

GAY | Apa Sudah Jadi Pada Anak Muda Sekarang | Ingat lah Sebelum Nyawa Dikandung Badan Berkalang Tanah

GAY | Apa Sudah Jadi Pada Anak Melayu Sekarang | Ingat lah Sebelum Nyawa Dikandung Badan Berkalang Tanah | Aku hari ini terkejut beruk bila buka FB tengok-tengok spesis ini tercanggung dalam wall atas sekali dalam FB. Nasib baiklah tak komen pelik-pelik, dalam hati memang la nak marah.

Gay Melayu & Kisah Kaum Nabi Luth

Tapi apakan daya Allah takdir dia sebegitu. Tapi takdir tidak pernah silap kerana Allah meletakkan akal ditempat yang tertinggi agar kita berfikir untuk meletakkan sesuatu pada tempatnya.

Budaya lelaki suka kepada lelaki ini bukan suatu yang baru ianya telah pun dinukilkan di dalam Al quran 

“Dan (Kami juga telah mengutus) Luth (kepada kaumnya). (Ingatlah ) tatkala dia berkata kepada mereka: “Mengapa kamu mengerjakan perbuatan faahisyah itu, yang belum pernah dikerjakan oleh seorang pun (di dunia ini) sebelummu?”. Sesungguhnya kamu mendatangi lelaki untuk melampiaskan nafsumu (kepada mereka), bukan kepada wanita, malah kamu ini adalah kaum yang melampaui batas. Jawab kaumnya tidak lain hanya mengatakan: “Usirlah mereka (Luth dan para pengikutnya) dari kotamu ini, sesungguhnya mereka adalah orang-orang yang berpura-pura mensucikan diri .” (QS. Al A'raaf, 7: 80-82).

Kepada KAUM GAY tu. Ingat lah Allah. Bertaubatlah sebelum Nyawa dikandung badan berkalang tanah.

Artikel disunting oleh ;
Asyraf Bekam Ke Rumah (FB)

1 comment: