Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 2 July 2016

KURSUS ASAS BEKAM SELEPAS RAYA DI KUANTAN | Pada 30 Julai 2016 dan 6 Ogos 2016 di Kuantan

KURSUS ASAS BEKAM SELEPAS RAYA DI KUANTAN | Pada 30 Julai 2016 dan 6 Ogos 2016 di Kuantan | Kursus Asas Bekam kembali lagi dalam siri-siri mencari jurubekam yang kompeten. Kami di Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan sekali lagi akan menganjurkan KURSUS ASAS BEKAM SELEPAS RAYA DI KUANTAN Pada 30 Julai 2016 dan 6 Ogos 2016 (Sabtu) untuk LELAKI SAHAJA bertempat di Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan.


Kursus Asas Bekam di Kuantan ini merupakan Siri yang ke 5 dan ke 6 anjuran pihak Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan dalam mencari jurubekam yang bertauliah untuk masyarakat. Kursus Asas Bekam di Kuantan ini dibuat adalah sebenarnya memberi peluang kepada anda yang meminati kemahiran bekam ini untuk menjadikan bekam sebagai perubatan yang wajib diketahui dalam setiap dalam 1 keluarga.

Kursus Asas Bekam di Kuantan ini juga memberi peluang kepada anda yang berminat untuk berkhidmat dengan Pusat Rawatan Al Hijamah Taman Tas Kuantan tanpa MODAL. untuk pertama kali hanya perlu hadir Kursus Asas Bekam di Kuantan ini dan jika anda berminat boleh menjadi Jurubekam kami secara sepenuh masa. Kami akan membayar elaun jurubekam yang tinggi insyallah. 

Kursus Asas Bekam di Kuantan yang akan diadakan pada 30 Julai 2016 dan 6 Ogos 2016 ini juga perlu diingat bukanlah menjadikan seseorang itu terhentinya untuk mempelajari bidang bekam ini, namun ianya adalah tanda aras untuk Pusat Rawatan Iman Al Hijamah Taman Tas Kuantan membawa anda dalam bahtera yang sama demi untuk memartabatkan bekam ini di mata masyarakat.

Saya dengan ini mengalu-alukan anda yang meminati bekam ini dan ingin menjadikan ianya sebagai kerjaya untuk hadir ke Kursus Asas Bekam di Kuantan yang akan diadakan pada 30 Julai 2016 dan 6 Ogos 2016. Ini adalah YANG TERBAIK UNTUK ANDA. RUGI JIKA ANDA TIDAK DATANG.

Untuk maklumat lanjut tentang Kursus Asas Bekam di Kuantan yang akan diadakan pada 30 Julai 2016 dan 6 Ogos 2016 ini anda boleh lah menghubungi kami di talian 019-997 8427 (Asyraf) atau ikuti kami di Facebook yang telah tertera.

Follow kami :

FACEBOOK

#IkhtiarHinggaSembuh

No comments:

Post a Comment