Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 11 June 2016

TERGEMPAR | MATI SEMASA BEKAM PADA BULAN PUASA

TERGEMPAR | MATI SEMASA BEKAM PADA BULAN PUASA | Bulan Puasa ini adalah bulan panas, Makna Ramadhan sahaja sudah panas. Jadi tajuk saya bagi pun mesti panas jugak. he he he...Jangan marah ha.

Promosi-Hari-Hari-Sunnah-Ramadhan.jpg

Promosi-Bekam-Sepanjang-Bulan-Ramadhan

Tak de lagi kes orang mati semasa bekam bulan puasa ni. Saja je bagi panas line tajuk tu. Orang banyak tanya boleh ke tidak bekam bulan puasa ni.Tapi boleh jadi juga mati semasa bekam kalau Allah dah nak ambik nyawa dia dan kalau ikut prosedur yang tak betul.

Saya ditanya pasal bekam pada bulan puasa buleh ke tidak. Bekam tak batal puasa, hanya ada ketikanya buleh jadi makruh dan haram kalau memudaratkan tubuh.

Jadi kami test dulu tuan-tuan dan puan-puan kalau nak bekam ketika puasa ni. dan kami just buat dengan kaedah 4 cup 4cup dulu. Tengok keadaan tuan semasa bekam tu. Kalau dah lembik sangat tubuh tu. kita stop la masa tu.

Jadi kita tumpu pada point-point tertentu sahaja dulu kalau ia mudarat.

OLEH ITU !!! JENG JENG JENG...

Di sepanjang Bulan Puasa Al Mubarak ini saya and The Geng ingin memberikan anda PROMOSI HARI-HARI BAGUS atau PROMOSI HARI SUNNAH untuk anda berbekam.

Kalau nak elak letih lepas bekam, datang berbekam pukul 6.00 petang dan boleh berbukak terus lepas bekam tak lah letih sangat.

atau, datang bekam selepas terawih. BULEH KAN?...

Itu sahaja lah saya punya solution untuk bulan puasa ni. Ingat yer...4 CUP 4 CUP DULU. KALAU LEMBIK DAH MASA TU. KITA STOP...

Jadi kena ingatlah yer BERBEKAM PADA BULAN PUASA ni tak BATAL PUASA. DAN tak jatuh hukum haram kalau tak memudaratkan tubuh. Jadi ikut prosedur dengan betul insyallah selamat. 

BERBEKAM TAK BATAL PUASA juga kalau anda tak makan semasa berbekam. he he he

Boleh CALL AZRUL SEKARANG : 014- 294 7909 (Kuantan)  atau Asyraf : 019-997 8427 (Putrajaya)

TELEFON SEKARANG TU JANGAN TUNGGU LAGI...

‪#‎IkhtiarHingggaSembuh‬

No comments:

Post a Comment