Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 4 February 2016

KURSUS BEKAM ASAS 13 FEBRUARI 2016 UNTUK LELAKI DI TAMAN TAS KUANTAN

KURSUS BEKAM ASAS 13 FEBRUARI 2016 UNTUK LELAKI DI TAMAN TAS KUANTAN | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sidang pembaca sekalian. sekali lagi PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS KUANTAN akan menganjurkan KURSUS BEKAM ASAS 13 FEBRUARI 2016 UNTUK LELAKI DI TAMAN TAS KUANTAN


Kursus ini terbuka untuk para pria atau lelaki sahaja. kami masih membuka penyertaan sehingga 7hb Februari 2016. Daftar sekarang sehingga koata peserta cukup. 

Di PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS KUANTAN, kami menawarkan pelbagai rawatan altenatif antaranya Bekam,Urut, Rawatan Islam, Akupuntur, Hot Stone, Refleksologi kaki dan banyak lagi pakej-pakej yang kami tawarkan guna kepada anda untuk menjaga kesihatan anda semaksimum mungkin.

Kami juga adalah badan penganjurkan kepada Kursus-kursus seperti Bekam, Urut, Refleksologi dan sebagainya untuk memastikan bahawa bidang ini tidak luput dek zaman. 

Kami menawarakan KURSUS BEKAM ASAS 13 FEBRUARI 2016 UNTUK LELAKI DI TAMAN TAS KUANTAN dengan hanya RM 250.00 berserta sijil penyertaan, cup bekam, pen bekam dan pisau bekam. Kami tidak akan melepaskan anda yang baru sahaja melepasi KURSUS ASAS BEKAM ini tanpa ada pemantauan. 

Kami akan memantau anda selama 3 bulan daripada tarikh habis kursus sehingga anda benar yakin untuk berbekam dengan baik. Kami juga menawarkan kepada anda yang ingin bersama-sama kami di PUSAT RAWATAN IMAN AL HIJAMAH TAMAN TAS untuk sama -sama bekercimpungan dalam bidang ini sebagai TEAM BEKAM KUANTAN.

Antara modul yang kami akan kongsikan kepada anda adalah Sejarah Bekam, Jenis-jenis Bekam, Ciri-ciri Jurubekam, Mekanisma Kerja BEKAM dan Implikasi Undang-Undang dalam bidang ini.

Kami sekali lagi menjemput anda ke KURSUS BEKAM ASAS 13 FEBRUARI 2016 UNTUK LELAKI DI TAMAN TAS KUANTAN. 

HANYA TINGGAL 2 sahaja lagi KOATA untuk peserta. Kami mementingkan kualiti untuk anda terus mengorak langkah dalam bidang ini insyallah. 

Daftar sekarang untuk KURSUS BEKAM ASAS 13 FEBRUARI 2016 UNTUK LELAKI DI TAMAN TAS KUANTAN.

Walaubagaimanapun, anda yang tidak sempat berdaftar pada 13hb Februari 2016 nanti akan dimasukkan ke dalam GROUP SHORTLIST yang mana segala maklumat berkaitan kursus-kursus ini akan dimaklumkan agar anda yang berminat untuk mengikuti kursus yang akan datang tidak ketinggalan.

JOM DATANG DAN SERBU DAFTAR KURSUS BEKAM ASAS 13 FEBRUARI 2016 UNTUK LELAKI DI TAMAN TAS KUANTAN.

HUBUNGI SAYA SEGERA 019-9978427

No comments:

Post a Comment