Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 3 November 2015

KURSUS URUTAN LEPAS BERSALIN DI KOLEJ KOMUNITI KUANTAN PADA 14 NOVEMBER 2015

KURSUS URUTAN LEPAS BERSALIN DI KOLEJ KOMUNITI KUANTAN PADA 14 NOVEMBER 2015 | Terlebih dahulu saya mengucapkan Assalamualaikum & salam sejatera kepada semua para pengamal Urutan Selepas Bersalin serta para peminat yang ingin mendalami bidang urutan ini. Terdapat beberapa info yang saya senaraikan di sini guna untuk memudahkan tuan-tuan & puan-puan bagi mengikuti kursus ini. 

KURSUS URUTAN LEPAS BERSALIN DI KOLEJ KOMUNITI KUANTAN PADA 14 NOVEMBER 2015

APA OBJEKTIF KURSUS?

Antara objektif Kursus URUTAN LEPAS BERSALIN DI KOLEJ KOMUNITI KUANTAN PADA 14 NOVEMBER 2015 ini adalah untuk melahirkan juruurut yang bertauliah dan berkemahiran tinggi, menjadikan bidang urut lepas bersalin sebagai karier dan sebagai kegunaan keluarga.

SASARAN PESERTA?

Kursus URUTAN LEPAS BERSALIN DI KOLEJ KOMUNITI KUANTAN PADA 14 NOVEMBER 2015 ini Khas untuk WANITA sahaja, sesuai untuk orang yang ingin menjadikan bidang urut ini menjadi sebuah karier atau pun setidak-tidaknya untuk kegunaan sekeluarga.

BILA DIADAKAN & DI MANA?

Kursus URUTAN LEPAS BERSALIN ini akan diadakan seperti ketetapan berikut :

  • Tarikh : 14 November 2015 (Sabtu)
  • Masa : 9.00 pagi - 5.00 petang
  • Tempat : Kolej Komuniti Kuantan

SIAPA PENCERAMAHNYA?

Kursus URUTAN LEPAS BERSALIN DI KOLEJ KOMUNITI KUANTAN PADA 14 NOVEMBER 2015 ini akan disampaikan oleh Kak Ummu. Kak Ummu adalah Juruurut Bersalin sepenuh masa yang berpengalaman melebihi 3 tahun dalam bidang urut dan beliau juga adalah Pemegang Ijazah Bilogi daripada Universiti Malaya

SIJIL?

Setiap peserta akan diberikan sijil penyertaan daripada Kolej Komuniti Kuantan yang mana Kolej Komuniti Kuantan adalah rakan strategik pihak kami dalam menjayakan program ini bagi melahirkan juruurut bertauliah dan berkemahiran.

YURANNYA BERAPA?

Yurannya adalah seperti ketetapan berikut :

RM 150.00/seorang
(Termasuk Sijil Penyertaan, Buku Modul, Makan Minum dan Batu Tungku)
Deposit Yuran RM 50.00

BILA TARIKH AKHIR BAYARAN YURAN?

Tarikh akhir pembayaran deposit yuran adalah pada 13/11/2015 (Jumaat). Selebihnya boleh dibayar semasa hari kursus atau pun boleh dibayar penuh.

NOMBOR AKAUN PEMBAYARAN YURAN?

Yuran boleh dibayar melalui akaun Maybank 1562 3505 7990 (Nor Azlah binti Amzat)

ADAKAH PENGINAPAN PESERTA DISEDIAKAN?

Penginapan peserta tidak disediakan, namun terdapat banyak hotel dan homestay berdekatan dengan Kolej Komuniti Kuantan. Untuk maklumat lanjut hotel berdekatan boleh layari CITY TIMES HOTEL

BAGAIMANA SAYA INGIN MENDAFTAR?

Pendaftaran boleh dibuat dengan SMS/WASAP Nama Penuh dan juga No.Kad Pengenalan untuk tujuan pengeluaran sijil di talian 019-997 8427 (Asyraf) @ 019-938 8427 (Azlah)

Sekian terima kasih atas perhatian kepada puan-puan. Selamat datang ke KURSUS URUT LEPAS BERSALIN di Kolej Komuniti Kuantan pada 14 November 2015 nanti.

No comments:

Post a Comment