Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 11 June 2015

Pembukaan Pusat Operasi Bekam Taman Tas Kuantan pada Sempena Bulan Puasa 1436H

Pembukaan Pusat Operasi Bekam Taman Tas Kuantan Sempena Bulan Ramadhan 1436H | Alhamdulillah syukur kepada Allah yang memudahkan segala urusan. Insyallah di dalam bulan puasa nanti Iman Al Hijamah atau lebih dikenali di FB sebagai Asyraf Bekam Ke Rumah​ atau Khidmat Bekam Sunnah & Urutan Ke Rumah Anda​ akan membuka PUSAT OPERASI BEKAM,URUT dan RAWATAN ISLAM di Taman Tas, Kuantan.


Pusat operasi tersebut akan dikendalikan sepenuhnya oleh seorang jurubekam yang bertauliah dengan tambahan perkhidmatan Rawatan Islam yang akan dilaksanakan oleh perawat bertauliah.

Waktu operasi adalah pada pukul 10.00 pagi - 10.00 malam. memandangkan pada bulan puasa ini kita semua sibuk berterawih sesi malam dibuat dengan TEMUJANJI bermula pada 10.00 malam.

Bekam di dalam waktu bulan puasa sama sekali tidak membatalkan puasa mengikut Ijmak Ulama' namun melihat kepada keadaan tubuh pesakit yang kuat. Walaubagaimanapun, bekam dibuat secara berperingkat dengan perawat akan bertanyakan keadaan pasien semasa dibekam samada ok atau tidak. 

Oleh yang demikian, pihak kami mengalu-alukan kedatangan tuan-tuan & puan-puan untuk datang menggunakan perkhidmatan yang kami tawarkan ini.

Untuk maklumat lanjut tuan2 dan puan2 boleh menghubungi saya di talian 0199978427

Iman Al Hijamah.

No comments:

Post a Comment