Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 24 April 2015

[Pusat Operasi Bekam & Urut di Putrajaya & Kuantan]

Pusat Operasi Bekam & Urut di Putrajaya & Kuantan | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung www.bekamkerumah.com. Bagi melebarkan sayap kami untuk memartabatkan bekam ini di mata masyarakat sebagai satu cabang perubatan utama, kami telah membuka Pusat Operasi Bekam di Beserah, Kuantan. Pusat Operasi Bekam Beserah, Kuantan ini berdekatan dengan Pasar Raya Tunas Manja Beserah, Kuantan. Pusat Operasi Bekam Beserah ini akan dikelolakan oleh saudara Aizad. Aizad hanya mengelola perkhidmatan Bekam sahaja bermula dari jam 9.00 pagi - 12.00 tengahari sahaja pada setiap hari.

Manakala saya pula akan mengelola Pusat Operasi Bekam & Urut di Presint 18R4, Putrajaya dan Pusat Operasi Bekam & Urut di Kg. Razali, Jln Gambang, Kuantan. Untuk maklumat lanjut, tuan-tuan dan puan-puan boleh memuat turun flyers sebagaimana di bawah. dan kami mengucapkan jutaan terima kasih di atas kesudian meluangkan masa tuan-tuan dan puan-puan untuk mendapatkan khidmat bekam & urut dari pihak kami.

Pusat Operasi Bekam & Urut di Presint 18R4, Putrajaya
Pusat Operasi Bekam & Urut di Presint 18R4, Putrajaya

Pusat Operasi Bekam & Urut di Kg. Razali, Jln Gambang, Kuantan
Pusat Operasi Bekam & Urut di Kg. Razali, Jln Gambang, Kuantan

Pusat Operasi Bekam di Beserah, Kuantan
Pusat Operasi Bekam di Beserah, Kuantan

Tuan-tuan yang ingin menggunakan perkhidmatan kami perlu membuat temujanji terlebih dahulu untuk tujuan pihak kami mengatur tarikh jikalau ada pertindihan.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi saya di talian 019-9978427 (Asyraf)

No comments:

Post a Comment