Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 5 August 2014

[Membekam Pesakit Tekanan Darah Rendah]

[Membekam Pesakit Tekanan Darah Rendah] | Di sini saya kongsikan beberapa gambar semasa saya membekam seorang pesakit yang merupakan biras saya juga di Kg. Razali, Kuantan, Pahang. Abang Di namanya, beliau mempunyai Tekanan Darah Rendah. Pada mulanya saya tidak mengetahui bahawa beliau mempunyai Tekanan Darah Rendah, sehingga saat mahu berbekam barulah saya mengetahui bahawa Abang Di ada penyakit tersebut.

Membekam Pesakit Tekanan Darah Rendah Di Kuantan

Adakah Pesakit Tekanan Darah Rendah Boleh Di Bekam?

Titik-titik Bekam Bagi Pesakit Darah Rendah

Walaubagaimanapun, pesakit tekanan darah rendah masih lagi boleh dibekam, namun tidak boleh dibekam dengan kuantiti cup yang banyak secara serentak, jika bekam dengan cup yang banyak secara serentak berkemungkinan pesakit akan mengalami pengsan. Saya hanya membekam Abang Di dengan 5 cup sahaja iaitu di Kepala, Bahu dan Belikat.

Setelah saya membekam, saya memberikan minuman Kopi Radix Sihat keluaran HPA. Tujuan minuman ini diberi adalah untuk mengembalikan tenaga yang telah keluar bersama darah bekam tadi.

Air minuman Kopi Radix Sihat ini saya masukkan ke dalam pakej yang telah ditawarkan secara PERCUMA bagi setiap sesi bekam.

Kepada semua yang ingin berbekam boleh menghubungi saya untuk tempahan.

>>> Call/Wasap : 019-9978427 (Asyraf)

No comments:

Post a Comment